Concertnieuws

Concerten 2019 met Rosina Fabius

Rosina Fabius

Op zaterdag 15 juni geven wij 's avonds een concert in de Stefanuskerk te Westerbork en op zondag 16 juni zullen we dit concert 's middags nog een keer in de Magnuskerk te Anloo ten gehore brengen. Soliste is mezzo sopraan Rosina Fabius.

Rosina treedt als soliste regelmatig op in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld met The London Octave, Ribatutta Musica en bij het International Bach Festival Gran Canaria. In Nederland heeft zij o.a. gewerkt met het Gelders Orkest, het Concertgebouw Kamerorkest en het Orkest van de Achttiende Eeuw onder leiding van respectievelijk Rob Vermeulen, Boudewijn Jansen en Iván Fisher.

Afgelopen september 2018 ontving Rosina de Toonkunst Oratorium Prijs uit handen van Kiri te Kanawa bij het Internationaal Vocalisten Concours 's-Hertogenbosch.

Meer over Rosina Fabius vind u op haar website rosinafabius.com, waar u ook opnames vind van eerdere concerten (recordings).

Rosina zal met ons Berlioz gaan vertolken. Verder staan op het programma o.a. Bizet en de blazersserenade van Dvorak opus 44.

Concert zondag 16 juni 2019

Locatie: Magnuskerk Anloo

Soliste : Mezzo sopraan Rosina Fabius.

We spelen onder andere werken van Bizet, Saint-Saens, Berlioz en Dvorak

Meer informatie volgt

Concert zaterdag 15 juni 2019

Locatie: Stefanuskerk Westerbork

Soliste : Mezzo sopraan Rosina Fabius.

We spelen onder andere werken van Bizet, Saint-Saens, Berlioz en Dvorak

Meer informatie volgt